Print this page

Колко често трябва да правим секс

By  Ян 24, 2016

Към сексолозите със завидно постоянство се обръщат хора, на които им се струва, че се занимават със секс прекалено рядко или приключват с половия акт прекалено бързо. Трябва ли да се притеснявате, ако вашият сексуален график не съответства на прословутата физиологична норма?

Специалистите бързат да ви успокоят - ако честотата и продължителността на половите актове устройва и двамата партньори, значи всичко е наред. И изобщо не е важно дали „го" правите веднъж на месец или веднъж на час. За 2 минути или за 20! Освен това трябва да знаете:

Ако партньорът ви има слаб сексуален темперамент, надали ще успеете да го превърнете в секс-гигант. Половата конституция е вродена. Не е изключено обаче проблемът да не е в нея, а във вътрешните „спирачки", които му пречат да се прояви в леглото. Много адамовци, уморени от еднообразието на семейния живот, мечтаят за по-нестандартни форми на близост, но се страхуват да си признаят фантазмите.

■ Според законите на биоритмологията между 7 и 8 часа сутринта повечето мъже преживяват сексуален подем. Най-хубавото в случая е, че не ви се налага да правите каквото и да било -представителите на силния пол се събуждат в пълна бойна готовност.

Не упреквайте партньора си, когато не успявате да стигнете до седмото небе. Това, че жената е длъжна да изпита оргазъм, е просто мит. За нормално се смята, ако от 10 полови акта 5 - 6 се увенчаят с върховното удоволствие. 

Last modified on Неделя, 24 Януари 2016 14:55
Login to post comments