Print this page

КОЛКО СЕКС НИ Е НУЖЕН

By  Ян 16, 2016

В секса действа само едно правило: никакви правила! Разрешено е всичко, което се харесва на двамата партньори. Дори да става въпрос за секс на перваза на прозореца или за поза 69 в асансьора. Затова правете любов колкото си искате и където искате. По простата причина, че ако сексуалната функция не се тренира, тя неизбежно закърнява.

Всъщност с течение на времето всяка двойка започва да се придържа към свой ритъм на интимния живот. Младоженците почти не излизат от постелята, затова три и повече коитуса на ден са най-често срещаната норма за медения месец.

Някъде към 30-те страстите започват да утихват и хората си спомнят за секса от 3 до 5 пъти седмично.

На 40 години подвизите в леглото все по-рядко вълнуват мъжката фантазия, отстъпвайки място на мисли за кариерата и на семейните грижи. Ето защо повечето представители на силния пол правят „това" 2-3 пъти седмично.

При слабия пол нещата стоят по точно обратния начин - след 30 години женското либидо разцъфва и дамите се занимават със секс много по-охотно, отколкото на по-крехка възраст. Между впрочем 2 - 3 полови контакта на седмица устройват и повечето еви - неслучайно специалистите определят този ритъм като физиологична норма. Цифрите обаче са доста условни.

Та сексуалността е нещо много деликатно и зависи не само от възрастта, но и от темперамента. Не, не говорим за сангвиниците, холериците и прочее. Тук става въпрос за половия темперамент или т. нар. полова конституция. Има хора със силна полова конституция, за които сексът е едва ли не най-важното в живота. Те са способни да правят любов по цели нощи, без изобщо да ги е грижа за средностатистическите нормативи. Защото си имат свой график, към който се придържат. Както смятат специалистите, половите атлети могат да бъдат разпознати от пръв поглед.

Мъжете са набити, широкоплещести, с тесен таз и обилна растителност по тялото. Жените пък са надарени от природата с голям бюст, пищни бедра и уви, силно изразено окосмяване (ако то, разбира се, не се дължи на неправилната работа на надбъбречните жлези).

От своя страна притежателите на слаб сексуален темперамент могат да си спомнят за любовните утехи два пъти на месец, даже по-рядко, без изобщо да страдат. А и защо да страдат - според тях има много по-интересни неща от физическата близост. Например изучаването на поведението на зелевите пеперуди. Или писането на дисертация. Или критичният анализ на телевизионните сериали. Външно те са пълната противоположност на сексуалните „енерджайзери" - високи, ъгловати, дългокраки. Мъжете имат тесни рамене и сравнително широк таз, дамите - плоски гърди, тесни бедра и оскъдна растителност по тялото.


Last modified on Сряда, 21 Февруари 2018 07:17
Login to post comments