Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
Понеделник, 01 Май 2017

Хороскоп

 

Хороскоп за 01 май 2017
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Започва интересен месец за Вас, динамичен и с много реализации, особено на личните Ви амбиции. Това ще се отрази на взаимоотношенията Ви, но няма как всичко да е идеално. А точно този 1-ви май не е от най-спокойните. Щадете чувствата на другите, все пак не са около Вас за един ден.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Малко нервна е атмосферата около Вас, но с повече грижа и внимание, можете да балансирате положението. Месецът не е много спокоен, важно е да обърнете внимание на здравето си.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Активни и нервни започвате месеца, а всъщност искате някой любим човек да Ви обърне повече внимание, да Ви поглези, да ви създаде комфорт. Не забравяйте, че на първо място самите Вие трябва да направите това за себе си.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Емоционално започвате месеца с много въпроси. На първо място е най-добре да се отпуснете и да се разходите навън. Оставете външните стимули, намерете спокойствие вътре в себе си, оставете чувствата да се оттекат и се чуйте. Предстоят чудесни неща през май, трябва да можете да им се зарадвате.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ароматите от живата природа сякаш събуждат нещо толкова древно у вас, че ви е трудно да го дефинирате. А може би това е силата на живота, който цъфти, пее, грее навсякъде около вас. Ден за движение, ден за усещане, за любопитство и споделяне. Задължително идете някъде сред природата. Слейте се с нея - с ароматите, със звуците и полъха й, слейте се с живота.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Трудно някой може да Ви убеди, че има нещо по-важно от онова, което сте решили да направите. Месецът е ведър, денят също, освен това може да Ви донсе сбъдване на нещосъкровено.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Имате много планове и намерения, а днес е денят за реализацията им. Хубаво е да сте сериозни, но не и когато за всички околни нещата са лежерни и разпускащи. Фокусирайте се върху сегашния момент и просто се отпуснете.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Емоционално леко дистанцирани, но пък с огромна нужда от подкрепа и грижа. Трудно ще комуникирате чувствата си днес, така че не обвинявайте другите, ако не реагират адекватно. Странни сигнали подавате, опитайте да сте по-синхронични на първо място със собствените си вътрешни вълнения.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Прекрасен пролетен ден, но за Вас е ден на труда. Вашият труд не е от онзи с мускулите, вие обикновено сте по философските концепции, така че днес ще имате много шансове да посеете идеите на вашите виждания сред хората около вас. Бъдете упорити и не се отказвайте от плановете си.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Вие винаги търсите резултат и полза от нещата, независимо материална, чувствена или морална. И това не е добро или лошо, просто е каквото е. Днес Вие съдавайте полза на другите по един или друг начин.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се 1 май - усеща се вече топлината в природата и дори отношенията сякаш стават по-сърдечни. За вас този ден е свързан с емоции у дома. Може би организирате великденското почистване или очаквате просто останалите членове на семейството да ви подкрепят. Какъвто и да е вашият случай, днес просто се опитайте да се мили и любезни, но без да отстъпвате от позицията си.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Може да е денят на труда, но за вас, това е ден за изява на любовта. Природата цъфти и връзва, един момент на нарастваща жизненост, който ви вдъхновява да изявите дълбоките си чувства. Творете и показвайте любовта си.
Хороскопи от astro5.net
  1. Актуално
  2. Популярно
  3. КоментариПоследвайте ни във фейсбук