Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Хороскоп

 

Хороскоп за 22 юни 2017
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Не можете да се оплачете, че не ви е разнообразно. Денят ще е изпълнен с въодушевление и интересни идеи. Ще сте авантюристично настроени, предизвикателствата ще ви забавляват
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Бъдете с повишено внимание, каквото и да правите. Не се опитвайте да се заяждате с близките си, те не са виновни, че нещата не протичат според вашите очаквания. Спазвайте правилата и не се поддавайте на внушения.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ще сте в супер интелектуална форма, а и интуицията ви ще действа отлично. Бъдете готови да покорявате целите си, не се разсейвайте.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес ще се чувствате малко нервни и раздразнителни. Ще получите важна информация, която може да повлияе на по-нататъшното развитие на живота ви. Не пренебрегвайте мнението на вътрешния си глас, може да се окаже много важно.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес леко ще се справяте с възникналите проблеми, но не без чужда помощ. Все още не сте се настроили за усилена работа. Най-важното е, че имате добро настроение и добри намерения (макар че знаем къде понякога водят те).
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Независимо от проблемите, които ще ви се изпречат на пътя, денят като цяло обещава да бъде успешен. Досега работихте за името си, вече то започва да работи за вас., значи усилията ви са си стрували.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Не е изключено този ден да ви завари на път. Проблеми, разбира се, ще има, но те ще ви помогнат да не губите форма, пък и вие обичате да се чувствате победители. Ето ви един повод за радост – разрешете всички казуси, които са се заплели.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Трудно ще успявате днес да различите истинското от фалшивото, така че - не пазарувайте големи неща и не подписвайте документи. За всичко останало слушайте интуицията си.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Настроенията ви ще са твърде променливи през днешния ден. Ще ви вълнуват главно собствените ви проблеми, а това би могло да се отрази зле на работата ви. Но пък късметът няма да ви изневери.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Ще имате нужда от емоционална сигурност. Доста импулсивно ще действате и ще сте доста раздразнителни. Опитайте да се овладеете, иначе това би повлияло на отношенията ви с другите.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Добре е да свършите нещо полезно. Ще има безброй неща, които ще провокират любопитството ви. Не бъдете твърде подозрителни, не се опитвайте да налагате мнението си на околните, търсете сътрудничество в общуването и работата.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ще сте силно загрижени за семейното благосъстояние, но ще ви се иска да избягате за малко от задълженията си. Имате нужда да се почувствате свободни и независими и можете да го постигнете, трябва само да си го пожелаете.
Хороскопи от astro5.net
  1. Актуално
  2. Популярно
  3. Коментари