Хороскоп

 

Хороскоп за 21 април 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес е подходящ ден да въплътите идеите си, не мързелувайте, а действайте. Възможни са финансови проблеми, не се прекалявайте с разходите, дори ги съкратете, ако можете.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Не се поддавайте на тежки мисли по финансови въпроси. Че парите не стигат е ясно на всички, но не е днес моментът да мислите за това. А и в крайна сметка парите отразяват нашето лично отношение към богатството. Вие готови ли сте да бъдете богати, изобилни и щастливи, давате ли си сметка какво носи това?
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Малко нервни ще се чувствате заради промяната в графика. Днес е добре да се оставите по течението и да не предприемате важни действия, лесно могат да ви подведат дори при изострено внимание от ваша страна.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес ще се чувствате окрилени и ще ви е лесно да свършите дори и чуждата работа. Добре би било да не нагърбвате с много неща. Срещи с приятели вечерта е добър завършек на деня и добро начало на празничните дни.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ден, в който може да имате много емоции. Някак странно ще се чувствате на работа, хем ще имате желание за работа, а от друга страна времето (или някои специални хора) ще ви тегли навън. И както винаги ще се наложи да претегляте на везните две неща, от които не можете да изберете.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Въображението и мечтите днес ще са най-важни за вас, въпреки цялата ви практичност и разумност. Може би това също е начин да прецените къде сте. По-важното е, че плановете ви ще са наистина жизнеспособни. Мислете за начини за реализация.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Интензивен ден и то не заради външни събития, колкото заради вашите мисли и усещания, които дават смисъла на нещата. Останете вътрешно балансирани и ще сте непоклатими като скала за външните събития.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Денят е за срещи и общуване. Днес трудно ще минете сами, все ще се налага да търсите нечие мнение или помощ. Денят е малко проблематичен за любовните връзки, бъдете готови и на компромиси.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Бихте могли да се справите перфектно с всичко, което ви се изпречи на пътя, само не се отдавайте на леност. Не се водете много от чужди съвети и препоръки, нали знаете, че не всичко, което е добре е за някого е добро и за вас.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Прекалената ви услужливост може да ви коства някои семейни сцени. Проявете чувство за мярка, дори когато помагате на някого. Добър ден за контакти с деца. Спортните занимания са също препоръчителни.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Няма да се чувствате много уютно на работното си място днес. Мисълта, че днес по принцип е почивен ден, все ще ви кара да си мислите какво ли бихте правили ако си бяхте у дома. Това не означава, че трябва да претупате служебните си задължения.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Имате късмет, че днешния ден е работен, иначе нямаше да ви свърта вкъщи. Сега поне ще се чувствате по-полезни и работата ви ще спори. Не се доверявайте на сляпо дори на най-близките си хора. Днес лесно могат да ви подведат.
Хороскопи от astro5.net
  1. Актуално
  2. Популярно

Последвайте ни във фейсбук